Wat een afscheid!
Door: Marleen
Blijf op de hoogte en volg Marleen
10 Januari 2011 | Nederland, Utrecht
De laatste papieren worden in orde gemaakt en de koffer kan nu echt van zolder worden gehaald. Over vier dagen is het dan zover!
Dat het afscheid nemen is begonnen heb ik geweten ook. Ik werd uitgenodigd om zaterdag pannekoeken te eten bij Fleur. Nietsvermoedend at ik de (zoals altijd) perfect gemaakte pannekoeken van Fleur en Kelsey (haha). Totdat Fleur opsprong en ik geblinddoekt en gekidnapt in een auto werd geduwd. Geeen idee waarheen en de bestuurder, die de hele rit niets zei, maakte nog wat extra rondjes over de rotonde zodat mijn altijd geweldige orientatiegevoel helemaal niet meer klopte. Uiteindelijk belandde ik in de gang thuis, waar zo'n dertig vrienden me stonden op te wachten. Ik schrok me kapot toen de blinddoek af ging, what a surprise!!
Mijn ouders, Sanne en Deb hadden stiekem een feest georganiseerd en ik had helemaal niets door.
Het werd een geweldige avond met veel cadeautjes en na middernacht hebben we de stad nog onveilig gemaakt, waar we swingden tot in de late uurtjes.
Wat een fantastisch afscheid!
Voor degenen die écht zeker willen weten dat ik vrijdag weg ben, ik vertrek om 11.30 met ArkeFly. Ook voor de echte fans die me willen uitzwaaien.
Jullie horen snel weer van me!
-x- Liefs, Marleen
Wat een fantastisch afscheid!
Jullie horen snel weer van me!
-x- Liefs, Marleen
10 Januari 2011 - 17:40
Bernadette:
Verschil moet er wezen...dat blijkt wel weer!
Hier zitten ze allemaal dik in de tentamens en schoolexamens, en jij bent je heerlijk aan het voorbereiden op je vertrek!
Zo'n afscheids feestje hoort er ook helemaal bij!!!
Ga je lekker voorbereiden op alles wat gaat komen, en wens je ouders sterkte op schiphol.
Daarna hebben ze weinig tijd om zich te vervelen, want onze ervaring is dat je meer contact hebt dan ooit, als je zover weg bent! Skype, mail telefoon , noem maar op!
Sterkte met alle voorbereidingen en nog even een medische tip....neem wel goeie (en genoeg) anti-kater pillen mee!!haha :)
xxxltb -
13 Januari 2011 - 18:24
Annelies:
Hoi Marleen,
Nogmaals:
een fantastische tijd toegewenst, geniet ervan en we zullen je volgen!
Liefs en houdoe uit Dongen!
Annelies. -
14 Januari 2011 - 15:10
Oma:
Heb je een goeie reis gehad? Ik hoop van harte dat de aankomst goed verliep en dat je de zon al gevoeld hebt. Ik ben best een beetje jaloers. Al mijn herinneringen komen weer boven! Ga genieten meid!
Liefs. Oma. -
14 Januari 2011 - 19:36
Mamma:
Jeetje wat is het stil in huis!!! Het is hier nu 20.30 uur en jij zit nog STEEDS in dat vliegtuig. Hoop dat je dankzij Rianne en Noelle een gezellige reis hebt gehad. -
15 Januari 2011 - 14:50
Annette:
Ha Marleen,
ik hoop dat na alle evrtraging de reis goed is evrlopen en dat je zometeen lekker uitgerust aan je eerste echte dag Curacao kan beginnen. Geniet van de zon, hier is het grijs! Veel plezier!