Het bezoek is gearriveerd
Door: Marleen
Blijf op de hoogte en volg Marleen
04 April 2011 | Nederland, Amsterdam
Daar ben ik weer! Mijn vorige bericht is alweer een paar weekjes oud, maar de tijd gaat hier zo hard dat dat er wel eens bij inschiet. Ik kom zelfs alweer bijna thuis! Nog zeventien dagen te gaan. Die laatste dagen zie ik maar als een lange vakantie, dan lijkt het allemaal wat langer te duren ;)
Vrijdag is de familie aangekomen op dushi Korsou. Nou nou, dat viel papa nog niet mee hoor! Want wát een hitte... En dan was het nog een bewolkte dag haha! Speciaal voor hun aankomst had ik champagne in huis gehaald en een koningsmaal bereid. 's Avonds Willem en Eveline meegenomen naar Cabana, om ze maar meteen te introduceren in het uitgaansleven van Curaçao. Zaterdagochtend moest ik werken, maar 's middags zijn we naar de stad geweest. Heerlijk geluncht en wat dingen bekeken. Wat is het toch leuk om papa bij je te hebben: meteen een nieuw paar schoenen in the pocket!
Gisteren hebben Willem, Eveline en ik lekker op het strand bij Zanzibar gelegen. Was een relaxt dagje! Toch besloten de oudjes 's avonds Wet n Wild maar even over te slaan en na twee dagen feesten bij te komen van hun jetlag. Ook wel begrijpelijk. Eveline voelde zich trouwens meteen thuis op het eiland: als er een kakkerlak op je wacht in je bed, kan het ook niet beter, toch?
Verder gaat het allemaal goed. Ik heb nog één salsales te gaan voor de cursus wordt afgesloten. En wat is het leuk! Ik ben al een echte pro in de basic step, cross body lead, number one, cool move en ga zo maar door. Haha, het is weer eens wat anders dan paardrijden.
Ook gebeuren er hier de hele dag dingen waar de gemiddelde Nederlander toch wel even van zou opkijken. Om een paar dingen te noemen: zo hadden we vorige week een brand bij kantoor, maar stond de politie toe te kijken en kwam de brandweer pas toen de brand al geblust was.
De ministers roepen hier de hele dag bizarr dingen naar elkaar, dingen waar meneer Wilders meteen een proces voor aan zn broek zou hebben. Dat maakt allemaal niet uit.
En ohja, als je midden op de 'snelweg' even wilt gaan kletsen met een vriend in een andere auto, ga je toch gewoon midden op de weg stil staan? Poco poco swa, rustig aan, het maakt niet uit..
Wat me wel verbaasde is dat wij zaterdag in een partybus een feestje hadden en toen er iemand op het dak klom werd de bus door de politie (met loeiende sirene!) ontruimd. Daar stonden we dan met dertig man in Otrobanda, midden in de nacht. Dan maar een feestje op straat? Gelukkig wilden onze rasta-busschauffeur ons toch naar huis brengen als we allemaal netjes op een stoel gingen zitten. Best een opgave voor dertig feestende, dronken, blije mensen!
Ben benieuwd hoe dat aanstaande zaterdag gaat, als Melanie en ik ons afscheidsfeestje in de partybus geven. Dat móet vast goed komen!
Naast dit afscheidsfeestje staan er nog meer leuke dingen op de planning. Ik heb vanaf morgen vijf (!) dagen vrij en ga dan met Willem en Eveline naar Klein Curaçao en zwemmen met dolfijnen. Ook willen we van het weekend een bootje huren om lekker mee te varen. En vrijdag komt Kelly aan! Genoeg leuke dingen om me op te verheugen dus!
Lieve mensen, zo zijn jullie weer helemaal op de hoogte van het leven hier aan de andere kant van de wereld. Ik ga jullie allemaal snel weer zien! Ayooo -x-
04 April 2011 - 20:52
Eeeefje:
Haha leuk stukje Marleen!! Dit oudje heeft heel lekker geslapen vannacht, iets van 9 uur!! Zonder Meneer kakkerlak!! Tot morgen. Ayooooooo -
05 April 2011 - 07:49
Annette:
Je maakt wat mee daar, zeg.
En nu heerlijk vakantie en afscheid vieren, wat een leven!
Geniet er maar lekker van, het is zo voorbij.
En sterkte voor J&C, vervelend he, al die hitte en dat zwembad....
Groetjes -
05 April 2011 - 09:32
Ad En Sylvia:
Lieve Marleen,
Wat 'n ontzettend leuk en boeiend reisverslag...daar gebeurt tenminste nog wat..als ik jou was zou ik NOOIT meer naar Holland komen, daar swingt 't de pan uit !!(wat ga je 't hier straks saai vinden!?)
We hebben wel 'n beetje te doen met je papa, laat die man even rustig acclimatiseren en 'plunder' 'm niet gelijk voor nieuwe schoenen..haha...
Geniet van je laatste weekjes en doe de groetjes aan allemaal..
Liefs van Ad en Sylvia -
05 April 2011 - 11:30
Gini:
Yeaaa! Eindelijk weer een nieuw stukje en wat voor een! Het schiet echt op nog maar 16 daagjes vandaag maar aan al je plannen te horen en het fantastische bezoek zal je zeker nog wel even genieten! Vooral met dolfijnen zwemmen wauwie ik ben echt zooo jaloers!! en bijna klaar met je salsacursus dus nu ben je een echte pro? Dan moet onze spoedcursus in markelo wel goed komen! Liefs van mij! -
06 April 2011 - 18:38
Sanne:
Salsalessen, toffe feestjes, zwemmen met dolfijnen, nieuwe schoenen, klinkt niet verkeerd haha! Goed om te horen dat je het nog steeds zo naar je zin hebt en eigenlijk helemaal niet naar huis wilt. Heel veel plezier nog, geniet ervan, dan tellen wij hier ondertussen alvast af: nog maar 15 dagen!!!! Liefs xx -
07 April 2011 - 17:25
Elly En René:
Hoi, Marleen!!!???
De hele familie gefeliciteerd
met alweer een jaartje ouder voor je moeder.
Feestje bouwen!!!!!
De groetjes uit De Meern.