De eerste maand zit erop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marleen - WaarBenJij.nu De eerste maand zit erop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marleen - WaarBenJij.nu

De eerste maand zit erop

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Marleen

14 Februari 2011 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

de eerste maand zit er alweer op! Het waren vier fantastische weken die ik niet had willen missen.

De dagen hier gaan snel voorbij. Afgelopen week weer heel wat leuke dingen gedaan. Een aantal keer lekker uit eten geweest en in de weekeinden mooie feestjes gevierd. Het hoogtepunt was zeker Goud & Fout op Mambo Beach. Eerst hebben we met het hele huis gebarbecued, waarna we verkleed naar het feestje op het strand vertrokken. De mannen met make-up en de mannen in jurken waren dan weer wat minder aantrekkelijk haha...

Verder ben ik de komende tien dagen aan het werk, maar Karnaval komt er aan dus dat is helemaal niet erg. Er staan veel parades en feestjes op het programma dus we hebben genoeg te doen!

Tot slot voor het welkomstcomité in april: ik ben van plan mijn ticket twee dagen om te boeken, zodat ik nog iets langer van het eiland kan genieten. Dus voor degenen die de 18e op Schiphol staan kunnen maar beter iets mee nemen tegen de verveling want dat wordt lang wachten ;)

Oh en bernie, ik heb vandaag je kaart ontvangen, bedankt!!

Heel veel liefs van mij!

• 15 Februari 2011 - 08:54

Willem:

Zeg mevrouw de stukjesschrijver, is het niet weekenden? hihi

• 15 Februari 2011 - 10:25

Mama:

Nee Willem volgens het groene boekje is het weekeinden.

• 15 Februari 2011 - 10:51

Appie:

jaa lekker is dat zeg, ik had Schiphol op de 18e afgehuurd voor een Welcome Back-feestje en heb geen annuleringsverzekering afgesloten... Ongelofelijk! :)

• 15 Februari 2011 - 11:12

Annette:

fijn dat je zo geniet!
    Gelukkig heb je dus ook tijd om te feesten en hoef je niet alleen maar te werken.
    Veel plezier met Karnaval, 't zal me wat worden...

• 15 Februari 2011 - 12:02

Willem:

Ja, dat bedoelde ik eigenlijk.
    En dat schrijft nieuwsstukjes, pfff, amateur ;)

• 16 Februari 2011 - 11:25

Kommer En Willy:

Hewb je nieuwe bericht met veel belangstelling gelezen. Wat leuk om dit alles te kunnen lzen, wat is internetten toch fijn. We hopen dat je nog een fijne tijd hebt en zullen zeker weer reageren. Hier in Gambia is het prachtig en altijd mooi en zonnig, inn de avondeuren koelt het wel avond maar dat komt de nachtrust zeker ten goede. Wij vermaken ons best en bebben nog ruim 2 weken te gaan.
    Liefs van ons beiden

• 16 Februari 2011 - 14:17

Elly En René:

Even wat laten horen!!!!
    Net je moeder gesproken met het hondje, dus....weer en koekje uit
    de kast. Super dat je het naar je zin hebt!!!!, ik lust ook wel lekker eten, maar ja, helaas. Ik hoop dat je nog veel ziet of meemaakt.
    Het zonnetje schijnt hier gelukkig ook
    weer even.
    Het allerbeste.....en tot ziens of tot het volgende verhaaltje.

• 16 Februari 2011 - 21:28

Bernie:

Jeetje, je verhaaltje is al 2 dagen oud en je krijgt nu pas een reactie van me, terwijl ik je zelf vroeg om een nieuwe update! sorry, beetje druk hier. Het leven is echt een lolletje daar he! :) Volgens mij ken je al de helft van alle bars daar!
    heb je ook al een beetje kennis gemaakt met de mooie plekjes op het eiland? Beslist ook de tijd voor gaan nemen hoor!!!
    begin je al een negerinnetje te worden? Heb je al gesnorkeld?
    nou, we lezen t allemaal vast wel weer, werk ze en veel plezier met karnaval!!!

• 19 Februari 2011 - 13:11

Gini:

eeen maand alweer.. lang hoor!! leuk weer n update! karnaval gaat vast geweldig worden, hopelijk hebben wij ook enigzins mooi weer, anders ben ik straks een verlept engeltje haha! gelukkig is het de laatste dagen hier ook lekker weer geweest! dit keer weer met mn colbertje en poncho de deur uitgeweest en niet natgeregend zelfs niet kou gekleund haha volgens mij is dat niet helemaal correct nederlands maar vooruit! zet de boel op ze kop voor me tijdens die feestjes van je eh! ;)