Bedankt!
Door: Marleen
Blijf op de hoogte en volg Marleen
19 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam
Hoi allemaal,
even een kort berichtje. Wil jullie heel erg bedanken voor alle berichtjes, vind ik echt super!
Verder is hier mijn telefoonnummer: 005999 5100160. Mijn oude nummer gebruik ik zelden meer.
En voor de fanpost kunnen jullie dit adres gebruiken: Telamonstraat 43, Vredenberg, Willemstad, Curacao. (Inderdaad, geen postcode.)
Ik plaats snel een uitgebreide update, maar ik wil in ieder geval laten weten dat mijn werk heel goed bevalt! Voor alle door mij gepubliceerde stukjes kunnen jullie kijken op versgeperst.com.
Veel liefs!
-x- Marleen
Veel liefs!
-x- Marleen
19 Januari 2011 - 22:00
Tante Bernie:
drukdrukdruk...
t begint alweer goed met je!!! haha,
enne... we willen eigenlijk ook wel eens foto's zien van je huis, je werk, je vriendjes......!!!:)
t gaat eigenlijk dus precies hetzelfde als bij bas!!
enne....je fanpost komt eraan hoor
xxxxxltb -
19 Januari 2011 - 22:11
Petra:
hoi marleen
Mijn dochter komt half febr naar Curacao en wil graag ook naar de telamonstr,maar ik hoor ook verhalen dat het er zo smerig is en dat er in het zwembad niet gezwommen word bv.
is dat echt zo,of valt dat allemaal wat mee?En met hoeveel meisjes en jongens zijn jullie daar?
gr Petra
Fijne tijd nog
20 Januari 2011 - 13:29
Ad En Sylvia:
Hoi Marleen,
Nou meisje...we hebben even in 'je krant' gekeken, maar je bent gelijk al lekker 'ingevoerd', goed hoor..gezien het feit, dat je nog maar net op Curaçao zit..!
En die temperatuur daar!...we zijn jaloers, hebben ook zo'n zin in 'n beetje warmte..
Fijn dat 't je gelijk al zo goed bevalt, maar we kunnen ons er iets bij voorstellen in zo'n omgeving..
Heel veel liefs en succes,
Ad en Sylvia -
21 Januari 2011 - 18:34
Kelsey:
Haaai, ik kijk elke dag weer even op je blog of je alweer leuk nieuws hebt. Ik zie ook dat je lekker weer hebt terwijl t hier weer begint te vriezen!
Geniet ervan lief vriendinnetje en hou ons op de hoogte;)
Kusje Kees -
22 Januari 2011 - 20:28
Marleen:
Hoi Petra,
ik vind de Telamonstraat zeker een aanrader.. Het is er inderdaad niet heel schoon, maar ik vraag me af in hoeverre de andere huizen dat zijn! Er komen in ieder geval wel twee keer per week schoonmaaksters langs dus dat scheelt..
Er zitten hier een stuk over dertig mensen verdeeld over meerdere huizen, maar durf niet te zeggen hoe de verhouding jongens/meisjes ligt want dat verandert binnenkort weer.
Marleen