De eerste week zit erop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marleen - WaarBenJij.nu De eerste week zit erop - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Marleen - WaarBenJij.nu

De eerste week zit erop

Door: Marleen

Blijf op de hoogte en volg Marleen

22 Januari 2011 | Nederland, Amsterdam

Lieve allemaal,

hier weer een teken van leven van mij. Nogmaals bedankt voor alle berichtjes, dat vind ik echt super.
Mijn eerste week zit erop hier. En ik heb het echt enorm naar mijn zin! Ben begonnen bij Versgeperst en heb daar al veel artikelen geschreven. De redactie is heel gezellig, er zitten allemaal jonge mensen en ze helpen altijd als er iets is. Omdat ik veel binen in de airco zit ben ik nog wel errruuug wit, dat is weer wat minder. Wilde vandaag op het strand gaan liggen, maar zoals het er nu uitziet gaat het regenen.

Het huis is heel gezellig, al beginnen er nu wel veel mensen weg te gaan (vanwege het aflopen van veel stageperiodes). Dat is wel jammer, maar de nieuwe mensen zijn vast ook leuk.
Verder heb ik echt de kleinste, meest onlogische kamer haha. Er staat midden in mijn kamer een bureau, ja hallooo wie verzint dat nou? Dat betekent dus dat het met al mijn spullen continu een zooi is. Heb ik daar ook weer een excuus voor. Wat ik hier wel echt vreselijk vind zijn de koude douches. Ik verlang af en toe echt naar een hete douche! Maar het heerlijke weer maakt een hoop goed.

We zijn ook al veel op stap geweest. Het uitgaan is hier echt super, leuke mensen en de muziek is helemaal goed.

Ik ga nu mijn jaloersmakende (overigens niet waterdichte) jeepie naar de garage brengen. Morgen krijg ik een nieuwe auto. Maar eerst vandaag: lekker op het strand liggen, uit eten en dansen. Het leven kan erger he?

-x- Marleen

• 22 Januari 2011 - 14:55

Annette:

Nou, het gaat dus prima daar. Nu nog het bruine huidje, maar daar heb je tijd genoeg voor, toch?
    Leuke stukjes van je in Versgeperst gelezen. Hoeveel mensen werken daar eigenlijk? En hoe was je eerste werkervaring daar?
    Wij vieren het weekend met de bekende grijze luchten. Je zit echt veel beter daar. Veel plezier!

• 22 Januari 2011 - 14:56

Tb:

hey marleentje!!!
    Ach wat heb jij het reuze vervelend, daar!! :)
    Wat een huis!!! Leuk die foto's. Krijgen we eindelijk een beetje idee.
    je zit dus vlakbij het strand, mooi hoor!
    Fijn dat je het naar je zin hebt, maar dat kon natuurlijk ook niet anders!
    misschien dat je na de komende 86 dagen nog maar een beetje bij moet tekenen..... er is hier niets aan. grijs grauw nat weer. Heb je al op de pondjesbrug gelegen, starend naar een donkere sterrenhemel?
    Hebben jullie ook leguanen in de tuin?
    Nou, vier jij maar lekker weekend, dans ze vannacht, en tot een volgend verhaaltje
    xxxxltb

• 22 Januari 2011 - 15:22

Bart:

Ha Marleen,

Dus je kamer ziet er net zo uit als in de Meern! Ben benieuwd naar je nieuwe auto! Je doet het wel sneller dan ik, ik ben nu aan m'n tweede bezig in 25 jaar....

• 22 Januari 2011 - 17:04

Tb:

Ik hoor je trouwens helemaal niet over het carnaval???!!!
    doe je niet mee????

• 22 Januari 2011 - 18:47

Sanne:

Hee leen! Wow die foto's! Daar wordt je toch wel jaloers van, haha :) Goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt. Heb ook al op versgeperst.com gekeken, je bent goed bezig!! Heel veel plezier & liefs.

• 22 Januari 2011 - 18:57

Bas:

Die warme douche kun je naar uitkijken als je papa&mama komen ;)! Dat vond ik ook wel genieten, haha!!
    Veel last van de muggen trouwens?? Ik heb volgende week die reünie in Rotterdam (Curasounds), volgend jaar kunnen we samen gaan! Geniet ze!

• 22 Januari 2011 - 19:55

Mam:

Jammer dat jeepie weer terug moet. Aan de andere kant is een waterdichte auto voor je laptop toch wel handig misschien!

• 22 Januari 2011 - 20:13

Belinda Ebbenhorst:

heey Marleen, nou zo te lezen heb jij het daar heerlijk, ik zou er toch jaloers van worden. :-)
    Fijn joh dat jij het naar je zin hebt, geniet er van, en ik blijf je volgen hoor. hahaha.

Groetjes Belinda

• 22 Januari 2011 - 20:13

Belinda Ebbenhorst:

Groetjes Belinda

• 22 Januari 2011 - 22:15

Willy Van Trigt:

Marl;een wat een gezellig huis en met zwembad, ja dat is natuurlijk niet vreemd vor jou, thuis was ook een zwembad, maar hier heb je denk ik iedere dag wel de zon. En wat een spetterend jeepje zeg je zal wel veel bekijks hebben. En het werk is leuk heb ik gegrepen. Dus volop genieten.
    Tot een volgende mail.
    Liefs Willy en Kommer

• 23 Januari 2011 - 10:28

Joyce:

Hoi lieve Marleen!
    Wat fijn om te lezen dat je het zo naar je zin hebt :) De foto's zien er echt super uit...heerlijk zeg dat mooie weer...ik ben toch wel een beetje jaloers hoor :P
    Heel veel plezier nog en ik hou je blog in de gaten!
    Liefs, Joyce

• 24 Januari 2011 - 12:54

Deb:

Dat ziet er zeker niet verkeerd uit op de foto's! Van het weekend wel een beetje kunnen zonnen dan? Ach..je zal nog zoveel zon zien komende tijd!
    Werkze weer deze week!
    Kus

• 24 Januari 2011 - 13:40

Gini:

Heeel leuk om te zien waar je uithangt! en DE jeep haha hij is heel stoer, je nieuwe auto is toch hopelijk wel minstens zo stoer? niet té bruin worden eh ;)

• 25 Januari 2011 - 14:35

Marjolein Asberg:

Hi Marleen,
    Ik ben een jaloers... wil ook naar de zon...
    Geniet maar lekker daar! (Maar volgens mij doe je dat al)

Liefs, Marjolein

• 27 Januari 2011 - 08:45

Saskia Van Londen:

He marleentje, nou je hebt the happy iland ook gevonden, super he... Jaaah nog n paar maandjes en ik kom er ook aan. Helaas ben je dan alweer weg. Ziet er leuk uit hoor je huisje. Ben je al bij Gerard geweest? Kan je trouwens ook lekker eten.. gezellig op het/ aan het spaanse water. Shae wil je binnenkort nog ff een berichtje doen!. groetjes en geniet ze! x sas

• 29 Januari 2011 - 11:43

Kommer & Willy:

Leuke berichtjes van je. Prachtig om op deze manier contact met elkaar te hebben, toch?? We lezen dat je het reusachtig naar het zin hebt en dat je het werk ook leuk vindt. Houden zo!! Met ons gaat ook alles goed, werken hard maar hebben tussendoor ook vrije tijd genoeg hoor. Genieten doen ook wij. Vandaag stranddag en vanavond lekker eten bij Bini's, een goed restaurant van 2 Nederlandse mannen, reuze gezellig altijfd en het eten is perfect. Willy is helmaal weg van tong (kosten rond de € 5,) incl. gebakken aardappeltjes en prima salade.
    LIefs van ons beiden.